ARHIVA

Platforma, reforma, forma i "naravno" SARMA!

Autor Nebojsa N. Dajic on .

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Platforma, reforma, forma i "naravno" SARMA!

 ILI JE MOŽDA BOLJE DA CITIRAM BORU, BIVŠEG ČORBU, SADAŠNJEG KLIMAKTERIČNOG DSS-ovca, NEKADAŠNJEG ROKERA I DAVNOG BUNDŽIJU, iz vremena "zdrave pameti": "o kako je lepo biti glup...", (pre nego postade i VISOKI PREDSTAVNIK PARTIJE ZA KULTURU...)

Corax

Ova "kulturna" dešavanja, diljem bivše nam "Juge" ukazuju, po ko zna koji put, da smo mi "izabrani i nebeski narod"! Kak'i Jevreji, i ostali "bakrači" i kofice!? Mi smo ta

"VANGLA", u kojoj se sve kuva, i iz koje svi kusaju! Bar "svi" koji su Srbi! Ili bar oni koji ovde žive... Bez onih na vlasti, ili u opoziciji, tj izvan politike... ZAPRAVO - OBIČNI LJUDI, ONI JEDINO! 

Jesmo za'ebali Turke!? JESMO! Jedino nismo zveknuli ovog Sulju veličanstvenog, al to jedino zato što je (onim tragičnim!) delom bio Srbin! Mada, pričaju po mom komšiluku, Obilić će i njega - na ražanj, videće ceo svet, a i  mi!!! Dobro-jes, sad ovi "naši" zovu sad opet neke šeike, al treba nam taj pesak...

A jesmo li Nemce!? JESMO! Pa samo Bata, zvani Valter je skenj'o najmanje tri švapske divizije!!! Neki (nadri) diplomatski izvori tvrde - upravo zato nam tako i vraća Nemačka! (Dobro, jes sad ova Mrkelova - skroz za nas, al to je zbog Velje... On voli da "nagna..." Ako mora...)

Titu i Kardelju ostavio siću... Najviše smo se proslavili na Sremskom frontu! Tu smo im... Ko na Kosovu! ISTO!

 A šta ovi Slovenci, koji...

Neue Slowenische Kunst, Maribor,  Lačni Franz, dobro nije on, Laibach (Trbovlje )'90... Oni bre dan-danas plaču za naš pasulj!!!

Pa 'rvati, Parni valjak, čuj "Prljavo" kazalište!!! Molim te, kao da je nekad bilo čisto!? Sve je to trula koalicija i PETOKOLONAŠKA  KOMPILACIJA!

 Vidim, u Makedoniji se pojavio neki (kažu) mlad i perspektivan bend - i kako se zove!?

Leb i sol! Ej! Lebac ti!

Eto, i Makedonija ode u ...

To nam sve govori da smo jedino MI U PRAVU, da smo ih sve preživeli i za'ebali, A DA SU, ZA eventualno teško STANJE U ZEMLJI OD SAD KRIVI JEDINO

HOBITI!

"A iduće godine - da ne preteram, bar dva para novih bakandži!"

(Danilo Bata Stojković - u ulozi Šljivice Nikolića)

photo of Daja, Nebojsa Dajic Nebojsa Dajic
aferaltribune.net
Svilajnac , Srbija , 35210 Serbia

 

 

 

Novosti flash 3

Vest broj 3

Politika, pravo, istorija filozofije, web design - Nebojša Dajić, Daja